LED – Zone – magazinul cu produse cu led ce iti ofera o iluminare eficienta si ecnomica pe termen lung

Dezvoltarea tehnologiei de iluminare cu led a dusĀ  diversificarea produselor de iluminat cu led, intreaga gama fiind alcatuita din becuri, tuburi, benzi, plafoniere, spoturi, panouri si alte produse de iluminat stradal. Dupa cum se observa, tehnologia led pune la dispozitia clientilor o multitudine de produse adresate tuturor nevoilor acestora. Magazinul LED-Zone ofera clientilor sai toate aceste produse doriind sa fie furnizorul numarul 1 pe aceasta piata de instrumente de iluminare cu led.

Tuburile cu led de la Led Zone reprezinta alternativa ideala la neoanele clasice ce emana o lumina obositoare pentru ochi in timp ce tuburile cu led de la LED-Zone ofera o lumina constanta care nu deranjeaza ochiul si care, totodata, sunt mai rezistente in timp ceea ce confera o economie majora in materie de cheltuieli.

Tuburile cu led de la Led – Zone ofera o serie de avantaje utilizatorilor lor:

tuburi led nu polueaza mediul inconjurator

  • Se pot monta pe suporturile de la tuburile de iluminat vechi
  • Durata medie de utilizare este mult mai mare decat cea a tuburilor cu incandescenta
  • Tehnologia de la tubururile cu led permite un numar mare de cicluri de aprindere – stingere
  • Aceste tuburi cu led prezinta o rezistenta mare la diverse socuri de tensiune si vibratii
  • Tuburile cu led, ca de altfel si celelalte produse cu led nu emit raze UV si infrarosii

Dupa cum se poate observa, beneficile utilizarii acestor tuburi cu led sunt multiple,utilizatorii putand avea parte de toate aceste beneficii in cazul in care se decid sa foloseasca astfel de tuburi. In ceea ce priveste, puterea acestor tuburi cu led aceasta variaza de la 9 la 18W, fiecare utilizator putand sa isi aleaga modelul care se potriveste nevoilor lui.

Pe langa tuburile cu led pe care deja le-am prezentat, cei de la LED-Zone dispun si de alte produse de iluminat cum ar fi, becuri cu led, proiectoare, spoturi si nu numai. Pentru a efectua o comanda, intrati pe site-ul LED-Zone si alageti-va produsul si cantitatea dorita putand sa si sunati in situatia in care doriti sa faceti comadna telefonic.

Posted in CORPURI DE ILUMINAT, TUBURI LED Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>