Alege aplicele LED, pentru o locuinta moderna

Aplicele LED sunt o aparitie mai recent aparuta pe piata corpurilor de iluminat. Si, ca in cazul oricarui lucru nou aparut, ele au nascut o multime de intrebari de la scepticii care se grabesc sa traga conluzii. Asadar, in cele ce urmeaza ne propunem sa raspundem intrebarilor celor mai putini increzatori, iar la final ei ne vor spune in ce masura s-au convins de calitatea tehnologiei LED.

Pentru cei mai putin increzatori in tehnologia LED, iata cateva avantaje ale aplicelor LED

aplicele cu led te ajuta sa iluminezi fara mari costuri

Bun, sa incepem cu inceputul. Tehnologia LED este intr-o continua expansiune, inca de la aparitia ei pe piata. Mai mult, ea s-a impus ca lider de piata, datorita multiplelor avantaje pe care le aduc utilizatorilor sai. In ceea ce priveste sistemele de iluminat de genul aplicelor cu LED, acestea aduc un plus pentru design-ul oricarei incaperi. Iar daca trebuie sa vorbim strict de avantajele instalarii aplicelor cu leduri in locuinta ta, atunci iata cateva dintre ele:

  • De remarcat este eficienta mult mai mare a aplicei LED, ceea ce conduce si la o scadere semnificativa a consumului de energie electrica. Practic, doua puncte ochite dintr-un foc: mai intai scaderea preturilor la energia electrica, dar si eficienta ridicata a aplicei LED.
  • Aplica LED foloseste ca sursa de lumina o matrice de LED-uri de o mare putere luminoasa. Aceasta putere luminoasa se masoara in lumeni, iar eficienta unui corp de iluminat se masoara in lumeni/watt. Astfel, facand un mic studiu aflam faptul ca becurile cu incandescenta au o eficienta de 11 lumeni/watt, cele cu halogen de 14 lumeni, iar cele economice fluorescente de 50 lumeni/watt. Ghiciti cat au becurile cu LED? Intre 70 si 100 de lumeni/watt
  • Aplicele LED pot fi utilizate pentru spatiile de interior, fie la amenajarea locuintelor, a gradinitelor sau a scolilor, fie a spatiilor de birouri. In plus, ele se vor integra perfect in orice spatiu interior, dand un decor excelent

Acum, ca au aflat despre eficienta aplicelor LED, urmatoarea intrebare a scepticilor este: si pretul? Cat este pretul? Raspunsul este cat se poate de simplu: daca stii de unde sa cumperi, aplicele cu leduri nu au deloc un pret ridicat. Vino la LED-Zone si bucura-te de aplice LED ieftine si de o calitate ireprosabila.

De ce sa cumperi aplice LED din magazinul online LED-Zone

De ce, de ce, de ce? La aceasta intrebare au raspuns cei care au ales LED-Zone, in detrimentul magazinelor fizice. Mai intai, pentru diversitatea de aplice LED existente in acest magazin. In alta ordine de idei, pretul produselor este extrem de variat, astfel incat fiecare sa-si gaseasca exact produsele pe care si le doresc. Alege LED-Zone, daca vrei sa beneficiezi de aplice LED cu un design deosebit, daca vrei sa ai parte de sisteme de iluminat de cea mai buna calitate si daca iti doresti ca acestea sa fie livrate direct la tine acasa, fara ca tu sa faci vreun efort in plus pentru ridicarea comenzii. Spor la cumparaturi online, de la LED-Zone!