Indicatoarele LED, o adevarata necesitate pentru toate spatiile publice

De cate ori vorbim despre tehnologie, e musai sa vorbim si despre LED si despre evolutia lor. Tehnologia LED este, in mod fundamental, diferita de toate celelalte surse de iluminat existente pana in prezent. Ea aduce numeroase beneficii utilizatorilor, prezentand o calitate de top. Iar daca va intrebati unde este folosita, ei bine… peste tot: de la spatii interioare si pana la spatii publice, hale sau sali de sport. In ceea ce priveste spatiile interioare, pe langa traditionalele becuri Led, de diferite modele si dimensiuni, au aparut si indicatoarele LED. La ce ajuta ele, care le este pretul si care sunt avantajele lor, veti afla in cele ce urmeaza.

Eficiente, economice si elegante. Ce va puteti dori mai mult de la indicatoarele LED?

Gata! E lege: orice spatiu public trebuie musai sa fie dotat cu indicatoare cu LED. De ce? Ele au ca scop principal “semnalizarea” spatiilor cu o insemnatate deosebita, precum grupurile sanitare, scarile cladirii sau chiar iesirile. De ce sa alegeti indicatoarele cu LED? Iata mai jos cateva dintre avantajele lor:

  • Sunt prevazute cu gauri de fixare in colturi, putand astfel sa fie suspendate sau fixate in suruburi
  • Materialele din care sunt confectionate sunt de o calitate ireprosabila, avand in vedere faptul ca acestea sunt proiectate sa reziste in timp, la agresiuni de exploatare
  • Fiind confectionate pe baza tehnologiei LED, aceste indicatoare LED lumineaza pentru o perioada indelungata de timp, de pana la 50.000 de ore de iluminat in continuu! Facand un calcul simplu, acest lucru inseamna 6 ani de iluminare permanenta
  • Indicatoarele LED sunt o varianta extrem de economa
  • Indicatoarele cu led impresioneaza si prin design-ul lor unic, reusind sa se incadreze in orice spatiu interior, cu foarte mare usurinta

indicatoare led de iluminatAsadar, daca sunteti administratorii unei firme, cu siguranta veti fi vizitati la un moment de inspectorii de la ITM, pentru controlarea securitatii in munca (SSM= Sanatatea si Securitatea in Munca). Pe langa o tona de hartii pe care trebuie sa le aveti in regula, este musai sa detineti si indicatoare (Exit- pentru iesire sau Toilets- pentru toalete). Iar daca vreti sa puneti pret pe calitatea materialelor pe care le achizitionati, investiti inteligent in indicatorul cu leduri.

Datorita avantajelor mai sus expuse, indicatoarele cu LED sunt preferatele a tot mai multi mici intreprinzatori. Voi ce mai asteptati?

Alegeti indicatoarele cu LED din magazinul online LED-Zone si…

…si bucurati-va de avantajele aduse! Pe langa economia la energie electrica aferenta, veti avea parte si de un design unic oferit oricarui spatiu interior. De ce sa comandati indicatorul cu leduri din magazinul online led-zone.ro? Mai intai, datorita faptului ca se pune accent pe calitatea produselor oferite clientilor. In al doilea rand, nici pretul nu este extrem de ridicat. Cat despre design… am tot vorbit!

Apelati cu incredere la LED-Zone si bucurati-va de varietate, de ofertele extrem de bune si de preturile imbatabile! In plus, livrarea se face la adresa pe care o veti mentiona in momentul plasarii comenzii! Spor la cumparaturi!