Plafonierele cu LED-uri, cea mai buna solutie pentru amenajarea casei tale

Tot mai multe persoane decid schimbarea surselor de iluminat din locuinta lor cu plafonierele cu LED-uri datorita avantajelor pe care acestea le aduc odata cu achizitionarea lor.

Asa ca daca esti in impasul de a alege o sursa de iluminat ieftina si eficienta pentru locuinta ta sau pentru spatiul comercial pe care il administrezi, atunci plafonierele cu LED-uri sunt cea mai buna alegere. Cu o durata de viata mult mai mare decat becurile obisnuite care sunt folosite pentru sursele clasice de iluminat, plafonierele cu LED-uri sunt cele mai potrivite alegeri cand iti doresti o sursa de iluminat care sa faca fata spatiului si sa arate si bine.

De ce sa alegem plafonierele cu LED-uri?

plafoniera cu leduri pentru iluminatCel mai mare avantaj al acestor plafoniere este ca nu vei avea nevoie de un electrician care sa puna in functiune plafoniera, ci o poti face chiar tu. Acestea au un sistem de prindere foarte simplu, care nu necesita pregatire in prealabil, si prin care poti incastra in perete sau tavan plafoniera cu LED, sau o poti chiar suspenda. Datorita design-ului subtire pe care il au, deci si o greutate redusa, plafonierele cu LED-uri se pot prinde atat pe un plafon sau perete din beton cat si din rigips. Toate cele necesare pentru instalare le vei gasi in pachetul care contine si plafoniera cu LED, fara a fi nevoie ulterior achizitiei sa mai strabati magazinele pentru alte accesorii. De aici si o economie suplimentara, pe langa cea la energie, o vei face cu instalarea, sau mai exact cu neapelarea la un electrician.

Tinand cont de spatiul unde se vrea instalata o plafoniera cu LED poti alege dintre plafoniere cu puteri intre 6W si 48W. Acestea sunt ideale pentru locuri precum:

  • Spatii de locuit. Cu un design elegant, plafoniera cu LED este potrivita indiferent de stilul in care este amenajata casa ta si inaltimea camerei in care va fi aceasta instalata
  • Birouri. Daca iti doresti sa ai un spatiu iluminat pentru mai mult timp, fara a fi nevoit sa schimbi des sursa de iluminat, plafoniera cu LED te va multumi datorita duratei de viata de pana la 50 000 de ore de iluminat
  • Magazine comerciale. Castigi un spatiu iluminat intr-un mod in care sa nu puna camerele de supraveghere la incercare, si care nu iti va da batai de cap la capitolul schimbat becuri
  • Spatii publice. Chiar si autoritatile care doresc iluminarea unui spatiu public pot opta pentru plafonierele cu LED, deoarece nu pun in pericol viata celor din jurul lor prin degajarea de mercuri si nu emit radiatii ultraviolete

Achizitionand online o plafoniera cu LED poti obtine si mai multe beneficii

Deja se cunosc dezavantajele achizitionarii unei plafoniere cu LED din magazinele fizice. Timpul pierdut cu deplasarea la magazine si modelele mult prea putine din care poti alege, determina magazinele fizice sa piarda teren important in fata celor online.

Alegand un magazin online, poti ramane uimit de numarul modelelor in care sunt disponibile plafonierele cu LED si la un pret avantajos, si pe langa acest lucru, beneficiezi de transport oriunde doresti.