Sistemele de iluminat cu led de la LED-Zone va ofera solutii de iluminat economice si performante

Magazinul online LED-Zone ofera produse cu led ce va ajuta sa iluminat eficient la un cost mic avand parte in acelasi timp si de alte beneficii. Produsele cu led de la acest magazin online se adreseaza unei arii mai largi de utilizare incepand de la micile gospodarii si terminand cu domeniul industrial.

cum ne alegem becurile led

Unele din cele mai utilizate produse cu led sunt becurile cu led, acestea regasindu-se intr-o gama larga din care fiecare utilizator isi poate alege becurile care se potrivesc nevoilor lui.  La LED- Zone, becurile cu led sunt disponibile in multiple modele incepand de la becuri de 1.5 W si terminand cu becuri de 36, acestea fiind becurile cu cel mai mare numar de W.

Totodata aceste becuri cu led au o durata lunga de functionare ce poate atinge pana la 50.000 de ore, in tot acest timp lumina nu isi va schimba calitatea sau intensitatea. Aceste becuri cu led rezista la un numar mare de aprinderi repetate fara ca intensitatea sau calitatea sa fie afectata.  In ceea ce priveste lumina emisa de aceste becuri cu led, aceasta este una ce se apropie de cea normala pentru ca ochiul sa nu oboseasca iar camera sau incaperea sa fie placut luminata.

In acelasi timp, aceste becuri de la LED-Zone nu emit raze UV sau infrarosii protejand astfel mediul inconjurator. Aceste becuri cu led se pot folosi in special la lampi dat fiind faptul ca nu se incalzesc si nu se ard. Prin urmare, nu emit caldura asa cum se intampla in cazul becuri traditionale incandescente.

Asa cum veti observa intrand pe site-ul LED-Zone, gama este una foarte larga formata din becuri cu led de mare calitate care dispun de o lumina intensa si de lunga durata indiferent de frecventa folosirii acestora.

Printre cele mau cunoscute modele de becuri cu led pe care le puteti gasi la acest magazin online sunt becuri led G4, G9, GU10, E14, E27. Pentru a vedea intreaga gama de becuri cu led intrati pe site-ul LED-Zone si alegeti-va becurile cu led care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.