Corpuri de iluminat cu LED

Cu un design atragator si o constructie robusta, corpurile de iluminat cu LED sunt o solutie optima pentru iluminatul de exterior, cel stradal, al parcurilor si aleilor, al parcarilor auto, asigurand durabilitate si rezistenta deosebita la intemperii. Durata foarte lunga de viata, temperatura scazuta de functionare,  consumul mic, eficacitatea luminoasa, pornirea instantanee, emisia de caldura redusa sunt caracteristicile ce fac din aceste corpuri de iluminat cu LED-uri o solutie pe termen foarte lung si deosebit de economica. Variantele constructive contin unu sau mai multe module LED, cu puteri instalate de la 32W la 128W, asigurand fluxuri luminoase de la 2.800 la 12.000 lumeni, echivalente cu «lacome» becuri incadescente de la 75W la 400W! Detaliile de achizitie pot fi obtinute la tel. 0728.964.967 sau on-line www.led-zone.ro .

Corpuri de iluminat cu LED se numara printre cele mai noi produse lansate de LED-Zone.ro, care a introdus in ultimii ani o gama larga de corpuri de iluminat cu LED-uri (Light Emitting Diodes – diode electroluminiscente), care asigura consumatorilor de energie electrica economii spectaculoase, de pana la 90% din costurile aferente iluminatului. Tehnologia LED redefineste azi termenul de eficienta energetica. Lampile cu filament se „ard” dupa doar 500-1.000 ore. Cele fluorescente dureaza pana la cel mult 5.000 de ore, dar scaderea de flux luminos poate ajunge la 50% dupa numai 500 de ore, iar defectarea totala poate surveni la 3.000 de ore de functionare. Durata de viata a unei lampi LED  depaseste 50.000 de ore, timp in care care degradarea luminoasa nu depaseste 30%, iar defectarea totala este exclusa. Longevitatea lampii LED este consolidata si de faptul ca -spre deosebire de celelalte tipuri – este total insensibila la numarul de actionari aprins-stins. Toate acestea definesc corpurile de iluminat cu LED drept o investitie cu o rata rapida de amortizare, deci rentabila, pentru toate utilizarile – de la iluminatul casnic, urban sau ambiental la spatii industriale, comerciale si de birouri.

LED-Zone promoveaza tehnologia LED, rezultatul multor ani de experienta si expertiza in domeniul tehnologiei iluminatului. Pe langa motivatia comerciala, LED-Zone reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminarii Solid State Lighting (SSL) cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza aplicarii. In toti acesti ani s-a reusit extinderea ariei de performanta in zone noi, reusind sa se se includa ultimele descoperiri tehnologice in aparatele de iluminat tot mai eficiente energetic.

LED-Zone promoveaza constructia de aparate de iluminat specifice fiecarei aplicatii, avand maxima eficienta energetica si – implicit – financiara. De asemenea, ofera servicii integrate de consultanta in toate domeniile legate de iluminat si in mod specific de LED. Printr-o abordare modulara se poate crea un grad ridicat de flexibilitate prin simpla inlocuire a aparatului traditional de iluminat cu unul nou, incluzand un numar de module LED corespunzator fluxului luminos necesar. Aceste noi aparate au fost concepute astfel incat sa asigure tot confortul utilizatorului, oferind o ambianta placuta si un grad ridicat de percepere a culorilor.

Totodata, remarcabil este si faptul ca tehnologia LED este ecologica, intrucat nu contine substante daunatoare mediului, spre deosebire de lampile traditionale.  Exista astfel toate premizele pentru aplicarea ei in conformitate cu Directivele UE, proces de altfel in curs de desfasurare in tot mai multe locuinte, agentii bancare, clinici de sanatate, statii de combustibili, mari suprafete comerciale sau hale industriale. Pe buna dreptate, solutiile de iluminat cu LED se bucura de un succes crescand in randul consumatorilor.