De ce este banda LED cea mai buna solutie pentru iluminat, atat interior cat si exterior

Banda LED este un echipament din ce in ce mai intalnit in tot mai multe spatii comerciale, pentru aplicatii variate. Incepand de la iluminat arhitectural, iluminat cluburi, iluminat ambiental sau chiar iluminat mobilier, avand in vedere modularitatea, dar si versatilitatea modalitatilor de punere in practica a acestei solutii ingenioase de iluminat. Banda cu LED prezinta avantajul unei dimensiuni foarte mici, flexibile si adaptabile cu performante energetice de invidiat. Beneficiind de noile tehnologii LED, benzile cu LED reprezinta un sistem versatil in foarte multe domenii de aplicare.

Banda LED: caracteristici si avantaje ale folosirii

banda cu led foarte eficienta

Banda de iluminat cu LED este una dintre cele mai versatile solutii de iluminat de pe piata, ideala chiar si pentru cele mai greu accesibile spatii, atat interioare, cat si exterioare. Are un grad mare de maleabilitate, ceea ce ii permite utilizatorului sa o poata folosi pentru decorari dintre cele mai diverse. Caracteristicile benzilor LED difera, insa este foarte important sa tineti cont de urmatoarele criterii, atunci cand porniti in cautarea benzilor cu LED ideale:

  • In functie de culoare: alb rece, alb neutru, alb cald, galbena sau cu variatii de culori
  • In functie de tensiunea de alimentare, ele pot fi: 220V, 24V, 12V. De asemenea, in functie de tensiunea de alimentare, de fluxul luminos pe care il doriti, precum si de gradul de protectie
  • In functie de locul in care vreti sa folositi banda LED, interior sau exterior: pentru decorarea magazinelor, pentru evidentierea unor obiecte de mobilier din casa sau din orice tip de incapere, pentru decorarea gradinii sau a casei ori pentru a pune in evidenta geometrii complicate din locuinta

De mult timp, LED-ul a devenit cel mai eficient si mai modern mod de iluminare, atat pentru spatiile interioare, cat si pentru cele exterioare. Obiectele de iluminat pe baza de LED sunt in topul preferintelor celor mai multi utilizatori. De ce? Cu totii ne dorim obiecte de iluminat care sa produca o lumina de calitate, cu un consum de energie redus. Benzile de iluminat cu LED vin in intampinarea oamenilor moderni, care pun pret pe calitatea produselor cu care intra in contact.

Banda cu LED, o excelenta modalitate de promovare

Ca toate suporturile de iluminare care folosesc sistemele de iluminat cu LED, banda LED vine si ea la pachet cu o multime de avantaje. In primul rand, pretul este unul foarte avantajos, iar durata de viata depaseste 100.000 de ore de functionare. Factura la energie electrica va scadea considerabil, cu pana la 80%, iar rezistenta foarte mare la intemperii, socuri sau vibratii nu este nici ea de neglijat. Bucurati-va de noua tehnologie LED si folositi benzile cu LED pentru un design inovativ.

Banda cu leduri este o excelenta idee de promovare pentru afacerea ta! Fie ca alegi sa-ti decorezi magazinul cu banda cu LED pentru exterior, fie pentru interiorul magazinului, ea va oferi vizibilitate si va atrage clientii. Comanda-ti benzile cu LED din mediul online si beneficiaza de transport direct la domiciliul tau. Let there be light!

Posted in BANDA LED Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>