Panourile LED lumineaza eficient si economic in orice conditii

Sistemele de iluminat au un rol extrem de important in viata fiecaruia dintre noi. Nu ne dam seama de cat de vitale sunt, pana cand nu se intrerupe alimentarea cu energie electrica. Si abia atunci incepem sa-i constientizam importanta si sa ne punem intrebari. Ce sisteme de iluminat sunt cele mai bune si mai economice, care dintre ele sunt benefice ochilor nostri sau care folosesc substante toxice. Ei bine, tehnologia avanseaza, iar prin evolutia ei fireasca s-a ajuns la becurile LED, panourile LED si tot ceea ce are tehnologia LED in componenta.

Aveti nevoie de motive suplimentare pentru care panourile LED isi merita investitia? Iata cateva…

produse de iluminat cu led eficiente si economice

Daca vorbim despre panourile LED, acestea sunt corpuri de iluminat, pentru orice tip de incaperi: locuinta, spatii de birouri, depozite sau magazine si restaurante. Ele vin cu o multime de avantaje pentru utilizatorii si tocmai din acest motiv sunt din ce in ce mai folosite si mai apreciate. Un studiu global arata ca vanzarile corpurilor de iluminat bazate pe tehnologia LED, in special a panourilor LED au avut o crestere anuala de peste 20%. Principalii vectori de crestere sunt urmatorii:

  • Panourile LED vin cu un design ultra subtire (de numai 10mm), oferind astfel o panorama delicata si moderna, in orice tip de incapere ar fi montate
  • Rezistenta mare, atat din punct de vedere al temperaturii, cat si al vietii produsului. Panourile cu LED funcioneaza la temperature incepand de la -40 de grade Celsius si pana la 60 de grade Celsius, iar durata de viata este de pana la 50.000 de ore. In plus, vin insotite de garantie
  • Nu contin mercur sau plumb si nu au emisii UV, protejand natura si nefiind daunatoare mediului inconjurator

Astfel, cu panou LED se obtine o economie a energiei electrice, cu 40% mai mare fata de becurile economice si cu pana la 400% mai mare fata de becurile incandescente. Panourile LED sunt corpurile de iluminat ideale, de care aveti nevoie, indiferent de tipul de incapere in care le veti monta.

Panourile LED, cea mai moderna solutie de iluminat existent pe piata, la nivel mondial

Pana nu demult, tehnologia LED a avut un pret ridicat. Investitiile masive, insa, ale producatorilor mondiali au eficientizat productia corpurilor de iluminat LED. In acest sens, panourile LED consuma mult mai putin, sunt mult mai eficiente pe termen lung si scad cheltuielile operationale, fiind, de asemenea, o alegere mai sanatoasa in crearea unui viitor mai… verde! Panou LED are un pret accesibil oricarui buzunar, fiind indicat pentru a fi folosit de catre oricine isi doreste un aspect modern al locuintei.

Intrunind toate aceste caracteristici, panourile LED reprezinta cea mai buna investitie pe care o puteti face. V-ati convins si voi si vreti sa recurgeti la tehnologia LED? Nimic mai simplu! Faceti un scurt research in mediul online si veti gasi cele mai bune variante, raportate la calitate-pret. Magazinele online va asteapta cu cele mai eficiente panouri LED de pe piata.

Panourile cu LED ne vor lumina viitorul! Tehnologia a avansat. Tu?

Posted in CORPURI DE ILUMINAT, Panouri led Tagged with: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>