Tu stii cum sa alegi corect corpurile de iluminat pentru casa ta? Ce parere ai despre spoturile LED?

Este, oare, omul modern sclavul tehnologiei? Device-urile destepte ne ofera o multime de sanse pentru orice. In fapt, ele promoveaza eficienta prin flexibilitatea lor. Iar daca vorbim despre iluminarea unei locuinte, ei bine, omul a incercat fel si fel de solutii pana sa ajunga la sistemele de iluminat cu LED.

Iluminatul unei locuinte este produs, stim cu totii, de doua feluri de lumina: naturala si artificiala. Daca vorbim despre cea din urma, lumina artificiala trebuie sa fie extrem de calitativa, astfel incat sa nu afecteze in nici un fel vederea. S-au scris foarte multe lucruri despre iluminatul unei case, insa in ultima vreme cele mai multe articole fac referire la tehnologia LED. Spoturile LED par a fi cea mai buna varianta in ceea ce priveste iluminatul interior. De ce? O sa cititi explicatiile mai jos si va veti convinge.

Spotul LED: caracteristici si avantajele acestui produs

vreau spoturi cu led pentru o iluminare eficienta

Iluminarea incaperilor cu ajutorul spoturilor LED este utilizata pentru iluminatul directionat, pentru a localiza o lumina puternica acolo unde este nevoie, pentru a desfasura diverse activitati (gatit, citit, etc.). In plus, spoturile LED sunt folosite si pentru iluminat decorativ. Pentru oricare dintre aceste tipuri de iluminat veti folosi spoturile cu leduri, trebuie mai intai sa-i cunoasteti caracteristicile:

  • Cu spoturile LED veti economisi cu pana la 75-80% din energia consumata zilnic, in cazul folosirii corpurilor de iluminat conventionale. Pe langa acest avantaj, spoturile cu leduri functioneaza la cei mai inalti parametri
  • Durata de viata a spoturilor cu leduri este net superioara corpurilor de iluminat traditionale. Se ajunge pana la 50.000 de ore de functionare si chiar peste, in functie de mediul in care acestea sunt folosite (temperatura, umiditate, socuri elecrice sau mecanice) si in functie de calitatea initiala a spoturilor cu LED.
  • Avantajul fiecarui client care isi doreste reamenajarea locuintei este aceea ca exista o gama variata de spoturi cu leduri, in diverse forme, marimi si culori, din care acestia isi pot alege

In acest fel, spoturile sunt solutia cea mai buna pentru iluminat si vor deveni standardul la nivelul global in anii ce urmeaza, estimeaza specialistii. Altfel spus, din ce in ce mai multi apeleaza la aceste sisteme de iluminat, in detrimentul celor traditionale, datorita caracteristicilor si a beneficiilor pe care acestea le au.

As vrea spoturi LED, dar…

Pretul este o problema majora? Ei bine, este adevarat ca un spot LED de buna calitate are un cost ceva mai ridicat, insa costul acestuia se amortizeaza in 1-2 ani in intregime, numai din economia de curent. Astfel, nemaitinand cont de numeroasele avantaje (de culoare, de unghi de propagare, de temperatura sau de controlabilitate si stabilitate), spoturile LED sunt varianta excelenta pentru fiecare locuinta moderna. Nu te mai gandi la pretul acestora si investeste inteligent in tehnologia LED…

De unde poti achizitiona spoturi LED de calitate si la un pret excelent? Magazinele fizice prezinta preturi mult mai ridicate fata de cele online, data fiind necesitatea lor de intretinere. Apeleaza si tu la un magazin online si bucura-te de preturile imbatabile pe care acestea le prezinta! Spor la cumparaturi online!

Posted in SPOTURI LED Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>