Meniu
PartyPro.ro

PANOURI SOLARE

Fii producator de Energie Verde cu sisteme fotovoltaice puternice, panouri solare de calitate, invertoare eficiente si acumulatoare performante.
Poti alege sa fii prosumator cu sisteme fotovoltaice OnGrid sau fii independent cu cele OffGrid ori combina-le pe amandoua. Sistemele fotovoltaice OnGrid sunt cele care necesita conectarea la reteaua nationala si nu au nevoie de acumulatori, fiind cele mai practice sisteme pentru a deveni prosumator.
Ca prosumator, produci si consumi din Energia Verde produsa de sistemele fotovoltaice in zilele insorite iar noaptea consumi energie din reteaua nationala. Cu sisteme fotoltaice performante si bine calibrate, Energia Verde produsa ziua trebuie sa fie mai mare decat energia consumata din retea noaptea pentru a economisi energie. Furnizorul tau de electricitate va contoriza suplimentul de Energie Verde pe care o furnizezi retelei ziua iar noaptea si in zilele innorate iti va pune la dispozitie ceea ce ai economisit. 
Pe de alta parte, sistemele fotovoltaice OffGrid ofera independenta energetica fata de reteaua nationala deoarece o parte din Energia Verde produsa ziua este stocata in acumulatori performanti care vor furniza apoi energie vitala noaptea sau in zilele innorate, nefiind necesara conectarea la reteaua nationala. Sistemele fotovoltaice OffGrid sunt recomandate in mod special pentru cladirile din locuri izolate sau greu accesibile, cum ar fi cabanele, casele din satele de la munte, etc. 
Bineinteles ca poti alege sa fii prosumator si cu sistem fotovoltaic combinat OnGrid si OffGrid. Desi necesita o investitie mai mare, aceasta se recupereaza foarte repede pentru ca Energia Verde produsa si neutilizata poate fi folosita eficient fie in sisteme termice pentru productia de apa calda si caldura fie in alte scopuri, cum ar fi cele industriale.

PANOURI SOLARE incepand de la 0,00 RON

Subcategorii
Categorii
Filtre