Meniu

Corpuri Iluminat LED

Vizualizare ca:   Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Comanda online CORPURI ILUMINAT LED de la LED Zone.

Corpuri de iluminat cu LED pentru spatiile cu suprafete mari

Sursele de iluminare sunt extrem de importante pentru ca fara ele nu ar exista niciun fel de productivitate. De aceea, este vital ca lumina oferite de aceste corpuri de iluminat sa fie cat mai calitativa, sa nu deranjeze ochii si sa nu utilizeze foarte multa energie electrica, lucru care ar putea avea repercusiuni in factura la curent. Din acest motiv, sursele de lumina care se bazeaza pe tehnologia LED sunt ideale pentru toate spatiile, interioare sau exterioare, deoarece sunt durabile, mult mai prietenoase cu mediul, iar in plus, economisesc foarte mult curent electric. Pentru spatiile interioare mari, precum centrele comerciale, depozitele, unitatile de productiile, parcarile, scolile, spitalele sau hotelurile, acest aspect de economie a energiei electrice este vital, pentru ca o suprafata mare are nevoie de multe surse de lumina care, combinat, consuma in general foarte multa electricitate, deci sunt costisitoare.

Din acest motiv, corpurile de iluminat cu LED sunt potrivite pentru toate aceste spatii mai sus mentionate, pentru ca acestea au nevoie de foarte multe surse de lumina, iar un corp de iluminat cu LED are capacitatea de a oferi un flux luminos mare, la un cost energetic foarte mic. In plus, datorita faptului ca sunt mult mai durabile decat neoanele cu halogen, de exemplu, si pentru ca se deschide instant la actionarea intrerupatorului, corpurile de iluminat cu LED pot fi raspunsul la orice criza financiara care are nevoie de reduceri drastice de costuri.

Magazinul online LED-Zone are o oferta de corpuri de iluminat cu LED, disponibile pentru toti cei care detin spatii precum cele de mai sus, care au capacitatea de a fi foarte productive fara sa consume un aport energetic major.

Cum pot fi alese corpurile de iluminat cu LED de la LED-Zone?

Clientii magazinului online LED-Zone au posibilitate de a alege corpurile de iluminat cu LED pe baza mai multor criterii de baza, pe care trebuie sa le analizeze cu atentie pentru a face alegerea potrivita. Iata care sunt aceste criterii pentru alegerea unui corp de iluminat cu LED din acest magazin online:

  • Puterea, care este direct proportionala cu fluxul luminos, care este, in cazul acestor corpuri de iluminat cu LED de 9W, 18W sau 36W
  • Tipul de dispersor, care poate fi, in functie de modelul de corp de iluminat cu LED, clar, mat sau alcatuit din tub si grila
  • Numarul de LED-uri, care variaza in cazul acestor corpuri de iluminat cu LED intre 84 si 292
  • Materialul corpurilor de iluminat cu LED, care poate fi din aluminiu sau policarbonat

Orice client care doreste un corp de iluminat cu LED de la magazinul online LED-Zone pentru spatiul sau interior sau exterior, cu suprafata mare, poate gasi aici oferte avantajoase pentru intreaga gama de produse care il intereseaza.
Categorii