Meniu

TUBURI LED T8

Rating pentru categoria TUBURI LED T8 : 3.93/ 5 bazat pe 147 voturi.
Vizualizare ca:   Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Comanda online TUBURI LED T8 de la LED Zone.

Solutia pentru iluminarea eficienta de interior? Tuburi cu LED T8 de la LED-Zone!

Spatiile de interior au de obicei o lumina de foarte proasta calitate, dar care, datorita faptului ca s-a impamantenit astfel si si-a obisnuit utilizatorii in acest fel, nu mai este perceputa ca fiind foarte slaba calitativ si ineficienta. De aceea, tehnologia LED, cea mai sigura sursa de lumina a noului mileniu, reprezinta o solutie ideala pentru inlocuirea tuturor mijloacelor traditionale de iluminare cu unele mai eficiente, mai economice si mai durabile. Printre acesti exponenti ai tehnologiei LED, care are aplicatii in foarte multe domenii si pentru foarte multe tipuri de spatii, se afla si tuburile LED T8. Ce sunt acestea? Sunt solutia ideala pentru inlocuirea vechilor tipuri de tuburi cu neon, care se aprind mereu foarte greu, emit substante daunatoare, precum mercurul si scot sunete care pot deranja si auzul. Mai mult, acestea sunt foarte rentabile din punct de vedere energetic, fiindca ajung sa economiseasca pana la 70% din energia consumata de alte surse de lumina traditionale, si sunt mult mai durabile, majoritatea avand o viata de cateva zeci de mii de ore, iar multe dintre ele depasind chiar pragul de 50 000 de ore.

Magazinul online LED-Zone doreste sa le ofere tuturor clientilor sai cele mai bune mijloace de iluminare posibile, care folosesc tehnologia LED, printre care se afla si aceste tipuri de tuburi cu LED-uri T8. Preturile avantajoase ale acestor tipuri de tub cu LED-uri T8 si oferta foarte variata sunt doar cateva beneficii directe pentru orice utilizator care acceseaza interfata online a acestui magazin online, fiindca in afara de acestea, exista numeroase alte caracteristici de top, speciale pentru fiecare model in parte. Care sunt acestea?

Cum alegem tuburile cu LED-uri T8 din acest magazin online?

Asa cum a mai fost mentionat, exista cateva caracteristici de top ale acestor tuburi LED T8 de la LED-Zone, iar majoritatea acestora contribuie in mod direct la paleta de servicii „economie-durabilitate-eficienta”. Asadar, orice viitor client al acestui magazin online trebuie sa stie cum sa aleaga un tub LED T8, iar criteriile principale sunt urmatoarele:

  • Tipul de dispersor care in cazul acestor tuburi cu LED-uri T8 poate fi clar sau mat
  • Culoarea luminii diversa, care poate fi ori un alb rece sau un alb cald, in functie de spatiul in care urmeaza sa fie montate tuburile cu LED-uri T8
  • Puterea care incepe in cazul tuburilor LED T8 de la 9W si ajunge pana la 22W
  • Numarul de LED-uri care variaza foarte mult, in functie de model, dar care poate ajunge cu usurinta la cateva sute de becuri LED
  • Durata de functionare este de obicei de aproximativ 50 000 de ore, in majoritatea tipurilor de tub cu LED-uri T8
  • Acestea sunt doar cateva dintre criteriile dupa care se poate ghida orice client al magazinului online LED-Zone, care poate tine cont si de dimensiuni, si de alimentare, de flux luminos, temperatura de culoare, unghi de lumina, material sau tip de LED. Pentru oricare dintre acestea, magazinul online LED-Zone are solutia ideala, la un pret optim, adaptat oricarui buget si oricarui spatiu interior.