Iluminat industrial eficient? LED-Zone iti ofera lampa LED de mare putere

Atunci cand trebuie sa asigurati iluminarea unui atelier sau a unor sali in care se lucreaza cu utilaje importante, optati pentru utilizarea unor mijloace de iluminare puternice, care sa faca fata spatiului extins. Magazinul LED-Zone are pentru clientii sai lampa LED cu eficienta maxima si consum mic de energie electrica.

6 motive care te vor convinge sa apelezi la o lampa LED

Desi exista mai mult de 6 motive pentru care a-i opta pentru lampile LED, noi ti le spunem pe cele mai impotante. Cu  lampa LED, aveti  siguranta la o economie de 70% la curentul electric, astfel ca societatea voastra isi va diminua mult cheltuielile la energia electrica. In al doilea rand, durata de viata a ledului este de 40.000 de ore de functionare, deci veti evita schimbarea lor la interval de timp mici. Lampa LED se aprinde imediat si ajunge gradul maxim de iluminare intr-un timp foarte scurt. Acest mijloc de iluminare nu emana caldura  sau radiatii UV si infrarosii, deci nu afecteaza mediul inconjurator. Lampa LED are o durata de defectiune foarte mica si este rezistenta la socuri si la vibratii, precum si la variatiile de tensiune din reteaua interna. Ledul nu va degaja caldura, deci angajatii sau utilajele din incaperea respectiva nu vor suferi de pe urma iluminarii cu lampa LED pentru spatiile industriale.

Comanda de la LED-Zone mijloace de iluminat performante

Magazinul nostru va ofera mijloace de iluminat performante si de a caror calitate veti fi incantati. Renuntati la clasicele proiectoare sau lampi de mari dimensiuni din spatiile industriale si optati pentru ceva mai eficient si care va va scuti de facturile mari la curentul electric. Bucurati-va de un iluminat fara intreruperi si fara palpairi si beneficiati de nenumaratele avantaje ale lampii LED, de la LED-Zone.