Meniu
PartyPro.ro

ADAPTOARE BECURI

ADAPTOARE BECURI incepand de la 3,00 RON

In categoria ADAPTOARE BECURI sunt 16 produse

Vizualizare ca:   Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Comanda online ADAPTOARE BECURI de la LED Zone.

Adaptoare pentru becuri cu LED din magazinul online LED-Zone

Toti cei care opteaza, in general, pentru becurile cu LED sunt persoane care se gandesc la cele mai bune moduri de a economisi energie si, in acelasi timp, de a avea un mod sustenabil de iluminare, eficient si durabil. Din aceste motive, optiunea cea mai simpla este achizitionarea unui bec cu LED, pentru ca este pur si simplu metoda de iluminare a noului mileniu, care va inlocui, treptat-treptat, orice alta metoda de iluminare clasica, mult mai costisitoare, mai putin prietenoasa cu mediul si mai putin durabila in timp.

Cu toate acestea, la fiecare achizitionare de becuri cu LED, trebuie sa te gandesti la toate aspectele care ar putea afecta instalarea lor in siguranta si in cel mai scurt timp. Unul dintre principalele aspecte care trebuie luat in considerare este adaptorul pentru bec cu LED, pentru ca acestea este cel care se asigura ca becul cu LED functioneaza in parametri optimi si ca este capabil sa ofere lumina de care are nevoie orice persoana in propria casa.

Magazinul online LED-Zone are grija ca fiecare sursa de lumina care foloseste tehnologia LED sa aiba propriul adaptor pentru bec cu LED, special construit pentru seria specifica fiecarui bec in parte, precum si formei sale deosebite. In magazinul LED-Zone exista o gama cu nenumarate tipuri de adaptoare pentru becuri LED, care are fiecare caracteristici individuale, speciale pentru un anumit tip de bec cu LED sau altul. Preturile adaptoarelor pentru becuri cu LED sunt optimizate, pentru ca fiecare client al acestui magazin online sa gaseasca adaptorul potrivit la un pret special pentru bugetul sau.

Pentru ce tipuri de bec se potrivesc adaptoarele de becuri LED de la LED-Zone?

Daca oferta LED-Zone va atrage, atunci nu mai trebuie decat sa apelati cu incredere la gama de produse care constau in diverse categorii speciale de adaptoare pentru becurile cu LED. Iata care sunt principalele tipuri de adaptoare pentru becuri cu LED si caracteristicile speciale ale acestora:

  • Adaptor soclu bec GU10 - E14 permite schimbul unui bec cu LED GU10 cu unul E14
  • Adaptor soclu bec GU10 - E27 folosit la schimbul unui bec cu LED GU10 cu unul E27
  • Adaptor soclu bec E14 - E27 special pentru schimbul unui bec LED E14 cu unul E27
  • Adaptor soclu bec E27 - GU10 ideal pentru schimbarea unui bec E27 cu un bec LED GU10
  • Adaptor soclu bec E27 - E14 face posibila schimbarea dintre un bec E27 si un bec LED E14
  • Senzor Miscare Reglabil E27 360° permite functionarea unui bec cu LED de maxim 20W si detine un senzor cu infrarosu ce detecteaza miscarea, pentru a actiona instantaneu becul in momentul in care cineva este in raza de actiune a senzorului

Toate aceste adaptoare de becuri LED disponbile in oferta magazinului online LED-Zone sunt capabile sa faca transferul de soclu de la un tip de bec LED la altul, pentru ca fiecare client al acestui magazin online sa beneficieze de o metoda moderna de iluminare a casei.
Categorii