Meniu
PartyPro.ro
Categorii
Oferte Speciale

Cum cumpar ?

Cum Cumpar de la LED-Zone

Cum Cumpar - pas 1

Cum Cumpar - pas 2

Cum Cumpar - pas 3

Cum Cumpar - pas 4

Cum Cumpar - pas 5

 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro .
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Cum Cumpar - pas 6

Cum Cumpar - pas 7


Pentru achizitionarea produselor LED-Zone trebuiesc parcursi urmatorii pasi :

  1. Se alege produsul dorit, se stabileste culoarea acestuia (daca este cazul) si cantitatea, apoi se adauga in cosul de cumparaturi.
  2. Dupa finalizarea alegerii produselor se apasa butonul "Cumparaturile mele", aflat sus in partea dreapta, si se alege optiunea comanda.
  3. Se alege tipul clientului, Client nou (cu inregistrare cont nou, pentru a beneficia de avantajele clientilor LED-Zone, sau Comanda fara cont), sau Client existent.
  4. Se introduc datele de contact si de facturare / livrare.
  5. Optional, se poate introduce un comentariu pentru comanda.
  6. Se alege modalitatea de plata, transfer bancar (OP) , numerar la livrare prin curieratul rapid sau Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
    Daca este necesar, se bifeaza optiunea pentru rubrica Termeni si Conditii.
  7. Se finalizeaza comanda si se asteapta raspunsul operatorului LED-Zone.

Pentru consultanta tehnica inainte de lansarea comenzii, ne poti contacta telefonic la 0726.715.365   /   0728.964.967 sau pe adresa de e-mail office@led-zone.ro, iar personalul LED-Zone iti va raspunde prompt.