Meniu
PartyPro.ro
Categorii
Oferte Speciale

Despre LED-Zone

Bine ai venit la LED-ZONE.ro! Magazinul tau online cu cele mai economice solutii pentru Iluminat, bazate pe tehnologia cu LED.

Compania noastra

LED-Zone ofera preturi competitive pentru o gama variata de produse cu LED ( Benzi, Becuri, Spoturi, Tuburi, Panouri Slim, Proiectoare, Lampi pentru Iluminat Industrial si Stradal) in stiluri clasice si inovatoare, oferind un design placut spatiilor in care sunt utilizate.
Magazinul online LED-ZONE este dedicat solutiilor de iluminat cu LED, si este intr-o continua crestere datorita interesului acordat solutiilor de iluminat cu LED, oferind produsele de cea mai inalta calitate aparute pe piata asiatica.

LED-ZONE ofera servicii excelente clientilor sai, astfel incat sa puteti conta pe noi pentru a asigura o tranzactie eficienta, de la identificarea produselor dorite si efectuarea comenzii pana la livrarea acesteia.

Echipa noastra

Avem o echipa completa, experimentata, ce garanteaza calitatea produselor si a serviciilor LED-ZONE. Suntem siguri ca vei gasi cele mai potrivite solutii de iluminat cu LED pentru a pune in practica aplicatiile dorite si daca ai nevoie de asistenta suplimentara, personalul nostru iti sta la dispozitie si este bucuros sa te sfatuiasca. Daca ai intrebari ne poti suna la 0728.964.967.

Beneficii solutii iluminat cu LED

  • Eficienta: Produsele cu LED consuma pana la 90% mai putina energie fata de produsele traditionale de iluminat.
  • Durabilitate: Produsele cu LED sunt mai robuste decat produsele traditionale de iluminat si au pana la 50.000 de ore durata de functionare.
  • Siguranta: Produsele cu LED nu se incalzesc in exces si limiteaza accidentele la atingere si producerea incendiilor.
  • Ecologice: Produsele cu LED sunt realizate din materiale nontoxice si reciclabile.

Pentru a afla mai multe informatii despre solutiile de iluminat cu LED rasfoieste site-ul nostru.

Economiseste Energie si Bani cu LED-ZONE !