Meniu
PartyPro.ro

PROIECTOARE LED LINIARE

PROIECTOARE LED LINIARE incepand de la 120,00 RON

In categoria PROIECTOARE LED LINIARE sunt 22 produse

Vizualizare ca:   Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Comanda online PROIECTOARE LED LINIARE de la LED Zone.

Proiectoarele LED liniare de la LED-Zone: versatilitate

Oferta de proiectoare cu LED liniare de la LED-Zone este una intocmita cu mare atentie, cu grija si cu dorinta de a reusi sa ii multumeasca pe toti cei care au nevoie de acest tip de iluminare in locatia lor. Fie ca este vorba despre spatii publice sau spatii private, a apela la ajutorul unui proiector LED liniar este cu siguranta un lucru de luat in seama. Asadar, proiectoarele liniare cu LED sunt niste sisteme de iluminat sigure, deosebit de utile si numai bune de folosit pentru orice tip de incapere. Sistemul de iluminare cu LED, sau Light Emitting Diode, este unul deosebit de versatil si profesionist, putand fi folosit in tot tipul de spatii, cu toate felurile de utilitati. Proiectoarele cu LED liniare dau, asadar, mai multe tipuri de lumini:

  • Lumina alba rece – ideala pentru spatii precum bai sau bucatarii
  • Lumina alba calda – utila in dormitoare sau living-uri
  • Lumina colorata – cu functionalitate estetica

Proiectoarele liniare cu LED sunt, astfel deosebit de utile, mai ales deoarece au un indice IP praf-umezeala cu valoare mare, ceea ce le face rezistente, spre exemplu, la jeturi de apa de presiune mica.

Proiectoarele cu LED liniare – utilitate maxima

Proiectoarele liniare cu LED sunt, astfel, deosebit de utile pentru a ilumina un spatiu cu stil si cu costuri reduse. Avand o durata de viata extinsa, de peste 50.000 de ore, acestea reprezinta investitii ideale facute pentru iluminatul oricarei locuinte. De asemenea, tehnologia LED este una ecologica. Nu se emite dioxid de carbon si proiectorul nu se supraincalzeste. Prin urmare, un proiector cu LED liniar este un mod de a ilumina ideal, atat din punct de vedere al utilitatii maxime, cat si din perspectiva caraccterului ecologic. Proiectoarele cu LED liniare sunt confectionate din aluminiu si sticla, fapt care le face desoebit de rezistente. Unghiul la care dau lumina este cuprins intre 30-60 de grade, iar alimentarea se face la 220 de V. Exista proiectoare cu LED de:

  • 12 W – cu LED high power
  • 18 W – cu protectie IP de 65
  • 24 W – cu culoare argintie a carcasei si cu power LED

De asemenea, exista si proiectoare LED liniare cu telecomanda, cu lumina multicolora, ideale din punct de vedere estetic.

Astfel, pentru o oferta deosebita de proiectoare cu LED liniare, oferta LED-Zone sta la dispozitia tuturor celor aflati in cautare de astfel de produse, care sunt deopotriva ecologice si economice. A alege un sistem de iluminare bazat pe proiectoare cu LED liniare este o investitie deosebit de utila, materializata in produse de calitate, ecologice, economice si care au un randament extraordinar. Proiectorul cu LED liniar este parte a unui sistem de iluminare deosebit, ideal pentru o paleta larga de spatii.

Categorii