Meniu
PartyPro.ro
Categorii
Oferte Speciale

Corp Sterilizare cu 2xTUB T8 UV-C 60CM 40W

Cod produs: CS2T8UVC60CM40W
Disponibilitate: Disponibil
Preţ: 270,00 RON
242,00 RON

Pretul include TVA.  

Plata online cu card
Cantitate: - +
Model TUB T8 UV-C
Tensiune Alimentare 220V
Putere 2x20W
Tip Tub T8
Durata Functionare Tub 4000h
Lungime de Unda UVC 253.5nm
Suprafata Maxima Dezinfectare 40mp
Aplicatii Interior
Material Metal, sticla
Culoare Carcasa Alb
Dimensiuni 80x50x650mm
Greutate 400g
Garantie / Certificate 24 luni / CE
 

Informatii Corp Sterilizare cu 2xTUB T8 UV-C 60CM 40W

Corpul de Sterilizare cu 2xTUB T8 UV-C are puterea 40W si este solutia perfecta pentru dezinfectarea completa a aerului si a suprafetelor din incaperi, avand un unghi de actiune de 360 grade ce poate acoperi suprafete de pana la mp.
Tuburile T8 cu ultraviolete sterilizeaza si dezinfecteaza 99% din agentii patogeni bacterieni, inclusiv stafilococ, salmonella, virusi, acarieni, mucegaiuri etc.
Razele UV-C actioneaza in linie dreapta, avand un efect puternic de sterilizare. Razele UV-C distrug structura moleculara a microorganismelor provocand ruperea lantului ADN, ceea ce duce la incapacitatea acestora de a se reproduce si de a supravietui, astfel reusind cu o singura utilizare sa obtineti efectul de sterilizare in proportie de 90%.

Functionare - se alimenteaza lampa la priza cu cablul din dotare si se apasa pe intrerupator ON, apoi se paraseste incaperea.

Inainte de utilizare se elibereaza incinta de animale de companie si persoane, iar dupa utilizare se aeriseste foarte bine. 
Va recomandam sa incuiati incinta pe timpul functionarii lampii pentru a preveni intrarea accidentala a copiilor sau a altor persoane.
Lucrurile care pot fi deteriorate de catre lumina soarelui nu sunt recomandate sa fie expuse la lumina directa a lampii. Lumina directa UV-C este daunatoare pielii si ochilor, poate provoca arsuri grave. Nu acoperiti lampa in timpul functionarii si nu folositi aparatul in alte scopuri.

Acest aparat nu este un dispozitiv medical si nu a fost testat in conditii clinice sau de laborator, eficienta germicida a lampii se bazeaza pe tehnologia UV-C utilizata.

Lampa trebuie pozitionata pe o suprafata dreapta, stabila, de preferat in centrul incaperii pentru a ii permite functionarea la un unghi de 360 grade.
Intrati in incinta dupa oprirea functionarii lampii.
 

 

Gama de aplicare a Corpurilor de Sterilizare TUB T8 cu ultraviolete este foarte larga. Dezinfectarea regulata cu ultraviolete este recomandata pentru imbunatatirea mediului de viata, imbunatatirea nivelului de sanatate; efectul este extrem de semnificativ. In plus, acest produs poate fi utilizat si pentru dezinfectarea camerei, a bucatariei si a toaletelor fara geamuri (fara acces la soare). Poate fi utilizat pentru a dezinfecta diverse suprafete si obiecte, precum cuverturi, perne, lenjerie de pat etc.

Lampa germicidala ultravioleta este recomandata in sectiile spitalicesti, sali de examinare, laboratoare, sala de injectii, dressing, birouri corporative, sala de conferinte, restaurant, atelier, tratarea apei, aer conditionat, frigider, purificator de aer, cuptor cu microunde, cabinet, fabrica de alimente, hotel, scoala, spital, teatru, cantina, gradina, salon de infrumusetare si locuri de divertisment etc.