Meniu
Categorii
Oferte Speciale

Spot LED Magazin Magnetic 7W Cilindru Reglabil

Cod produs: SP-MG1001A7W
Disponibilitate: Disponibil
Preţ: 150,00 RON
120,00 RON

Pretul include TVA.  

Plata online cu card
Opţiuni disponibile

* Culoare:

Cantitate: - +
Model  Magnetic
Putere 7W
Flux Luminos 700lm
Culoare Lumina Alb Cald / Alb Natural 
Temperatura Lumina 3000K / 4000K
Tip LED COB
Numar LED-uri 1
Dimabil Nu
Alimentare 48V
Unghi Lumina 24°
Dimensiuni 43x84x131mm
Culoare Carcasa Negru
Forma Cilindru
Material Aluminiu
Protectie la Umiditate IP21 - Interior
Durata Functionare >25.000h
Garantie / Certificate 24 luni / CE, RoHs

Informatii Spot LED Magazin Magnetic 7W Cilindru Reglabil

Spoturile de iluminat pe șină magnetică sunt de înaltă eficiență energetică, au o durată lungă de funcționare și sunt ușor de instalat (drag and drop) datorită magneților foarte puternici și a clipsurilor. Șinele magmetice sunt disponibile în trei tipuri de montaj: încastrate, aplicate sau suspendate (cu ajutorul tiranților).

Acestea oferă o lumină direcțională și astfel vă puteți concentra pe o anumită zonă a camerei sau pe un anumit obiect, imagine și multe altele. De asemenea, le puteți folosi ca iluminat principal în cameră, așezând sistemul de șine de-a lungul camerei în diferite combinații de lungimi și forme.

Sistemele de iluminat pe șină magnetică funcționează pe o tensiune de 48V cu ajutorul transformatorului aferent, evitându-se astfel pericolul de electrocutare la 220V. ATENTIE! Spoturile de iluminat pe șină magnetică funcționează doar cu Șină și Transformator Magnetice (se comandă separat)! Recomandăm ca montajul să se opereze de către un electrician licențiat!

 

         

Sistemele de iluminat pe șină magnetică sunt potrivite pentru interiorul oricărei locuințe moderne, săli comerciale, birou etc.

 

Produse asociate (30)