Meniu
PartyPro.ro
Categorii
Oferte Speciale

Spot LED Magnetic 6W Cilindru Negru Reglabil Ultra Slim

Cod produs: SP-MG-MH112BK
Disponibilitate: Disponibil
Preţ: 150,00 RON
120,00 RON

Pretul include TVA.  

Plata online cu card
Cantitate: - +
Model  Magnetic Ultra Slim
Putere 6W
Flux Luminos 540lm
Culoare Lumina Alb Natural
Temperatura Lumina 4000K
Tip LED SMD
Alimentare 48V
Dispersor Mat
Dimensiuni 150x45x30mm
Culoare Carcasa Negru
Forma Cilindru
Material Aluminiu
Protectie la Umiditate IP21 - Interior
Durata Functionare >25.000h
Garantie / Certificate 24 luni / CE, RoHs

Informatii Spot LED Magnetic 6W Cilindru Negru Reglabil Ultra Slim

Spoturile de iluminat pe șină magnetică sunt de înaltă eficiență energetică, au o durată lungă de funcționare și sunt ușor de instalat (drag and drop) datorită magneților foarte puternici și a clipsurilor. Șinele magmetice sunt disponibile în trei tipuri de montaj: încastrate, aplicate sau suspendate (cu ajutorul tiranților).

Acestea oferă o lumină direcțională și astfel vă puteți concentra pe o anumită zonă a camerei sau pe un anumit obiect, imagine și multe altele. De asemenea, le puteți folosi ca iluminat principal în cameră, așezând sistemul de șine de-a lungul camerei în diferite combinații de lungimi și forme.

Sistemele de iluminat pe șină magnetică funcționează pe o tensiune de 48V cu ajutorul transformatorului aferent, evitându-se astfel pericolul de electrocutare la 220V. ATENTIE! Spoturile de iluminat pe șină magnetică funcționează doar cu Șină și Transformator Magnetice (se comandă separat)! Recomandăm ca montajul să se opereze de către un electrician licențiat!

 

         

Sistemele de iluminat pe șină magnetică sunt potrivite pentru interiorul oricărei locuințe moderne, săli comerciale, birou etc.