Meniu
PartyPro.ro

BECURI SPOT LED E27

BECURI SPOT LED E27 incepand de la 11,00 RON

In categoria BECURI SPOT LED E27 sunt 12 produse

Vizualizare ca:   Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
11,00 RON 11,00 RON
50,00 RON
17,00 RON 11,00 RON
Indisponibil
20,00 RON
Indisponibil
18,00 RON 14,00 RON
Indisponibil
16,00 RON 11,00 RON
Indisponibil
18,00 RON 15,00 RON
Indisponibil
27,00 RON 22,00 RON
Indisponibil
22,00 RON 20,00 RON
27,00 RON 25,00 RON
Indisponibil
16,00 RON 14,00 RON
25,00 RON 20,00 RON
Comanda online BECURI SPOT LED E27 de la LED Zone.

Becuri cu spot LED E17 cu aplicatii pentru instalatiile moderne de luminat in interior

Nimeni nu poate trai fara lumina, iar in aceasta epoca, cu siguranta nimeni nu ar rezista prea mult fara o sursa de lumina care sa ii ofere iluminarea necesara locuintei sale, precum si un aspect modern si plin de lumina. Din acest motiv, daca tehnologia si bugetul permit, trebuie ca viata sa fie facuta mai luminoasa, profitand de beneficiile tehnologiei LED, aflata in plin avant in acest secol XXI.

Una dintre cele mai simple solutii pentru iluminatul interior care beneficiaza de tehnologia LED sunt becurile spot cu LED-uri, cu diverse tipuri de soclu si care au proprietati speciale in functie de caracteristicile lor tehnice. Unul dintre aceste tipuri de becuri cu tehnologie LED, speciale pentru iluminarea de interior sunt becurile cu spot LED E17, care pot fi gasite cu usurinta in stocul magazinului online LED-Zone, unul dintre cele mai proeminente magazine online cu surse de iluminare ecologice, economice si durabile.

Avantajul becurilor cu spot LED E17 este ca sunt foarte versatile, acestea fiind potrivite pentru numeroase locuri ale spatiilor interioare, dar si pentru obtinerea unor efecte de lumina spectaculoase, iar varietatea ofertei de la LED-Zone este excelenta pentru ca fiecare client sa achizitioneze exact tipul de bec spot cu LED-uri care se potriveste cel mai bine cu locuinta sa.

In functie de ce criterii pot fi alese becurile cu spot LED E17 de la LED-Zone?

Pentru a alege tipul de bec cu spot LED E17 special conceput pentru locuinta sa, orice client al magazinului LED-Zone trebuie sa urmareasca unele criterii foarte clare, care il vor ajuta enorm in alegerea sa. Aceste criterii pentru alegerea becurilor cu spot LED E17 sunt urmatoarele:

  • Tipul de LED, care in cazul acestor tipuri de becuri cu spot LED E17 sunt speciale pentru fiecare model de bec in parte: Power LED, High Performance, SMD, COB sau R63
  • Numarul de LED-uri, care variaza de la un numar foarte mic, precum un singur LED, si pana la un numar urias, precum becurile cu spot LED E17 care au 60 de LED-uri
  • Durata de functionare este din nou un criteriu extrem de important si este unul dintre principalele lucruri care diferentiaza un bec spot cu LED-uri de un bec normal, fie el clasic sau economic. In principal, durata de functionare a unui bec cu spot LED E17 poate depasi 50 000 de ore!

Exista numeroase aspecte tehnice care pot fi luate in calcul atunci cand vine vorba de achizitionarea unor tipuri de becuri cu spot LED E17, insa orice client care acceseaza stocul magazinului online LED-Zone poate analiza fiecare model de bec spot cu LED-uri in parte si sa il aleaga pe cel care este cel mai convenabil pentru locuinta si bugetul sau.
Categorii