Meniu
PartyPro.ro

PROIECTOARE LED CU ACUMULATOR

PROIECTOARE LED CU ACUMULATOR incepand de la 100,00 RON

In categoria PROIECTOARE LED CU ACUMULATOR sunt 14 produse

Vizualizare ca:   Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Comanda online PROIECTOARE LED CU ACUMULATOR de la LED Zone.

Proiectorul LED cu acumulator de la Led-Zone va ajuta sa iluminati eficient si economic

Daca vorbim despre sistemele de iluminat din anul 2015, acestea sunt dominate cu siguranta de tehnologia LED. Ea acapareaza din ce in ce mai mult lumea moderna, datorita eficientei si a reducerilor excelente la factura de energie electrica. In ceea ce priveste proiectorul LED cu acumulator, acesta este ideal pentru spatii comerciale sau iluminatul exterior. Aceste sisteme de iluminat de mare putere sunt folosite pentru iluminarea terenurilor de sport, a depozitelor, a tunelurilor sau chiar a monumentelor istorice si a parcarilor. Printre avantajele folosirii proiectoarelor LED cu acumulatoare se numara si economia de energie electrica, cu pana la 60% fata de sistemele de iluminat traditionale, dar si durata foarte mare de viata a sistemelor de iluminat, de pana la 50.000 de ore. Mai mult decat aceste avantaje, sistemele de iluminat pe baza de LED sunt produse ecologice, realizate fara mercur sau plumb si fara emisii de radiatie UV. Ele se monteaza usor, nu se incalzesc si nu se strica la cicluri repetate de stingeri si aprinderi.

O gama foarte diversificata de proiectoare LED cu acumulator, numai la LED-Zone

Cercetatorii sunt de parere ca proiectoarele LED sunt cea mai buna varianta in ceea ce priveste sistemele de iluminat. Beneficiile aduse de acestea sunt atat de multe, incat le recomanda ca fiind cea mai buna solutie, raportata la calitate-pret. Inlocuirea iluminatului traditional cu iluminatul LED este o investitie tare avantajoasa pentru orice om modern. Proiectoarele LED cu acumulatoare pe care le punem la dispozitia clientilor nostri vin intr-o gama foarte larga, astfel incat sa satisfaca nevoile tuturor. In functie de putere, aceste proiectoare LED cu acumulatoare se impart in urmatoarele categorii:

  • proiector LED cu acumulator si suport, de 5W
  • proiector LED cu acumulator si suport, cu capacitatea de 10W
  • proiectoare LED cu acumulatoare de 20W
  • proiectoare LED cu acumulatoare de 30W

Clientii vor alege in functie de necesitatile fiecaruia proiectoarele LED cu acumulator dorite. Magazinul nostru online pune la dispozitia clientilor cele mai calitative sisteme de iluminat cu LED existente la momentul actual pe piata romaneasca. Tocmai din acest considerent, am fost propulsati in topul preferintelor celor mai multi utilizatori, atunci cand vine vorba despre sistemele de iluminat.

Proiectorul LED cu acumulator, o investitie extrem de avantajoasa

Chiar daca pretul initial al proiectorului LED este ceva mai crescut, investitia se va amortiza, in cel mai scurt timp, prin scaderea facturii la energie electrica si prin randamentul extrem de ridicat al acestor produse. Daca in cazul proiectoarelor traditionale, acestea necesitau inlocuirea o data la scurt timp, proiectoarele LED au o durata de viata mai mare decat va puteti imagina: peste 50.000 de ore. Apelati cu incredere la tehnologia LED si la LED-Zone si nu veti fi dezamagiti! Noi va asteptam cu cele mai bune solutii!
Categorii