Meniu
Categorii
Oferte Speciale

Lampa Sterilizare Germicida UV-C cu Ozonificare 38W Metal

Cod produs: LSGUVCO38WM
Disponibilitate: Disponibil
Preţ: 495,00 RON
325,00 RON

Pretul include TVA.  

Plata online cu card
Opţiuni disponibile

* Culoare:

Cantitate: - +
Model Lampa Germicida cu Dubla Sterilizare - UVC si Ozon
Tensiune Alimentare 220V / Lungime cablu - 1.5m
Putere 38W
Tip Tub Quartz
Durata Functionare Tub 4000h
Lungime de Unda UVC 253.5nm
Control Telecomanda
Functii Telecomanda 3 Programe Predefinite de lucru / ON-OFF
Timpi Lucru 15min.(5-15mp) / 30min.(15-30mp) / 60min.(30-60mp)
Suprafata Maxima Dezinfectare 60mp
Aplicatii Interior 
Material Metal, Sticla
Culoare Carcasa Alb / Negru
Dimensiuni 200x450mm
Greutate 0.5kg
Garantie / Certificate 24 luni / CE, EMC, LVD

Informatii Lampa Sterilizare Germicida UV-C cu Ozonificare 38W Metal

Lampa cu dubla sterilizare, UVC si Ozon, are putere 38W si este solutia perfecta pentru dezinfectarea completa a aerului si a suprafetelor din incaperi, avand un unghi de actiune de 360 grade ce poate acoperi suprafete de pana la 60mp. Tubul Quartz UV-C cu lungime de unda 253.5nm sterilizeaza si dezinfecteaza 99% din agentii patogeni bacterieni, inclusiv stafilococ, salmonella, virusi, acarieni, mucegaiuri etc. Compunerea Ozonului in aer ofera avantajul de a acoperi toata incaperea, ucigand bacteriile si indepartand mirosurile, iar razele UV-C actioneaza in linie dreapta, avand un efect puternic de sterilizare. Ozonul are un miros particular ce necesita o buna ventilare a incintelor dupa utilizarea lampii. Razele UV-C distrug structura moleculara a microorganismelor provocand ruperea lantului ADN, ceea ce duce la incapacitatea acestora de a se reproduce si de a supravietui, astfel reusind cu o singura utilizare sa obtineti efectul de sterilizare in proportie de 90%.

Lampa va ofera 3 moduri de utilizare: - suprafete de 15mp ( baie, dormitor, dressing, bucatarie, camara, debara etc.) - timp functionare 15 min. - suprafete de 30mp ( dormitor, camera de zi, cabinet, hol etc.) - timp functionare 30 min. - suprafete de 60mp ( camera de zi, birou, magazin, salon etc.) - timp functionare 60 min.
Functionare - se alimenteaza lampa la priza cu cablul din dotare, la iesirea din incinta se apasa tasta ON, apoi se apasa tasta dorita ( 15 min. - 15mp. / 30 min. - 30mp / 60 min. - pana la 60mp) si lampa face un click, la epuizarea timpului lampa se opreste.

Inainte de utilizare se elibereaza incinta de animale de companie si persoane, iar dupa utilizare se aeriseste foarte bine. Va recomandam sa incuiati incinta pe timpul functionarii lampii pentru a preveni intrarea accidentala a copiilor sau a altor persoane. Lucrurile care pot fi deteriorate de catre lumina soarelui nu sunt recomandate sa fie expuse la lumina directa a lampii. Lumina directa UV-C este daunatoare pielii si ochilor, poate provoca arsuri grave. Nu acoperiti lampa in timpul functionarii si nu folositi aparatul in alte scopuri.
Acest aparat nu este un dispozitiv medical si nu a fost testat in conditii clinice sau de laborator, eficienta germicida a lampii se bazeaza pe tehnologia UV-C utilizata.
Lampa trebuie pozitionata pe o suprafata dreapta, stabila, de preferat in centrul incaperii pentru a ii permite functionarea la un unghi de 360 grade. Folositi telecomanda pentru pornire din apropierea usii, pentru a parasi camera la inceperea functionarii lampii. Intrati in incinta dupa oprirea functionarii lampii si aerisiti bine (in timpul sterilizarii ozonul prezinta un miros specific). Dupa utilizare indepartati lampa de la indemana copiilor sau a altor persoane care nu cunosc modul de functionare.

Lampa Sterilizare Germicida cu UVC si Ozon este utilizata in diferite aplicatii de interior - camere, birouri, spatii comerciale, saloane, hoteluri, scoli, restaurante etc.


Produse asociate (304)