Meniu
Categorii
Oferte Speciale

Controller Banda LED Wi-Fi MiLight Alexa si Google Home

Cod produs: CTR-RGBCCTWIFI-1994
Disponibilitate: Disponibil
Preţ:
195,00 RON

Pretul include TVA.  

Plata online cu card
Cantitate: - +
Model WL5
Conectare WiFi
Alimentare DC 12V-24V
Putere 180W
Compatibil Banda LED o culoare, CCT, RGB, RGBW, RGBWW
Control Telefon mobil, Vocal (alexa, google)
Distanta Control <30m
Functii Modificare Culori, Timer ON/OFF lumina, CCT adjustabil, Dimabil, Auto-transmitere semnal (max. 30m), Auto-sincronizare
Dimensiuni 124x38x23mm
Garantie/Certificate CE, RoHs24 luni

Informatii Controller Banda LED Wi-Fi MiLight Alexa si Google Home

Controller-ul Banda LED WiFi 5 in 1 MiLight Alexa are 5 configuratii posibile: alb, alb variabil, RGB, RGB+Alb si RGB+Alb Variabil, 12V-24V. Control Wi-Fi cu aplicatie. Se conecteaza direct la router si se poate controla de pe telefon din orice colt al lumii!

Functi Controller:

  • timer pornit / oprit.
  • temperatura culoare si RGB ajustabile
  • intensitatea luminii de la 1% la 100%
  • grupeaza un numar nelimitat de controllere in zone
  • mod lumina de noapte
  • memorie pentru ultima combinatie de culoare si intensitate luminoasa folosita

Este cel mai avansat model disponibil pe piata, compatibil cu majoritatea sistemelor de automatizare SMART HOME prezente dar si viitoare!

CONTROLER SMART WIFI 5 IN 1 WL5 MIBOXER COMANDA VOCALA

Controller Wi-Fi 5 în 1 pentru benzi LED - Alexa și Google Home ( MiBoxer WL5 MiLight )

Acest controler pentru bandă LED SMART este fără îndoială unul dintre cele mai complete de pe piață! 
Conectându-se direct la rețeaua Wi-Fi de 2,4 GHz fără modul de control suplimentar ( fara MiBoxer WL Box1) , acesta controlează oricare dintre următoarele tipuri de benzi LED: o singură culoare, CCT - alb variabil, RGB, RGB + W, RGB + CCT (alb variabil). Puteți controla până la 8 zone (puteți pune mai multe controlere de același tip pe o zonă) folosind aplicația MiBoxer și un număr aproape nelimitat de zone de la asistentul dvs. Google sau Alexa. Controlerul LED WL5 are tehnologie de sincronizare fără fir: dacă aveți mai multe controlere în aceeași zonă, acestea vor transmite semnalul pentru a vă menține sincronizat perfect, oferindu-vă de fiecare dată schimbări impecabile de culoare fără intreruperi.
 
Controlerul LED WL5 este destinat utilizatorului intermediar până la cel avansat, care se simte confortabil cu tehnologiile smart Wi-Fi și dispozitivele mobile.
Acest controler LED puternic funcționează atât pe circuite de 12, cât și pe 24 V DC și are o capacitate maximă de 15 Amperi. Este conceput în principal pentru a fi conectat la un dispozitiv mobil sau tabletă printr-o rețea Wi-Fi și pentru a fi integrat unui asistent Google sau Alexa. Puteți totuși combina controlerul LED WL5 cu o telecomandă sau un panou de perete. Cu toate acestea, controlerul trebuie să fie programat în prealabil prin intermediul unui dispozitiv mobil pentru a adăuga o telecomandă fizică.
 
Cum vă programați controlerul WL5 LED.
Înainte de a începe: asigurați-vă că sunteți conectat la rețeaua Wi-Fi pe care veți folosi controlerul. Dezactivați lățimea de bandă de 5,0 GHz a routerului. Sistemul dvs. va funcționa numai pe banda de 2,4 GHz. Consultați furnizorul de internet sau manualul de instrucțiuni al routerului pentru detalii complete. 
1- Descărcați aplicația gratuită MiBoxer pe mobil sau tabletă. Nu uitați să vă creați un cont. 
2- Conectați-vă banda LED la controlerul WL5, nu uitați să vă curățați bine firele atunci când vă conectați. Acum conectați transformatorul la controler. Lampa roșie de pe controler se va aprinde. Banda LED va rămâne închisă. Apăsați butonul de pe controler timp de 3 secunde. Lumina roșie va începe să clipească. Lumina trebuie să clipească pentru a continua procesul de programare. 
3- În aplicația dvs., apăsați fila + din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a alege apoi „Smart Strip Controller”. 
4- Aplicația vă va cere să validați dacă lumina roșie clipește bine. 
5- Introduceți informațiile de conexiune pentru rețeaua dvs. Wi-Fi. 
6- Aplicația vă va configura controlerul pentru dvs. Apoi veți alege tipul de LED pe care să îl controlați, acesta este momentul în care banda led se va aprinde. 
7- Acum vă puteți configura asistentul Google sau Alexa și / sau puteți adăuga o telecomandă la acesta. Veți găsi procesul de programare a telecomenzii pe pagina produsului de telecomandă. Acum puteți restabili banda de 5 GHz pe router. 
 
Specificații:
Model: WL5
Voltaj: DC12 ~ 24V
Putere de ieșire: / 6A Canal
Putere totala: Max.15A
Temperatura de operare: -20 ~ 60 ℃
Mod de comunicare: WiFi IEEE 802.11b / g 2.4GHz / n
RF: 2.4GHz
Dimensiuni: 124mm x 38mm x 23mm

Controller-ul Banda LED WiFi 5 in 1 MiLight Alexa este solutia perfecta pentru aplicatii de interior unde se folosesc lumini multicolore si alb, ambientale, reducand numarul multiplu de controllere cu telecomenzi individuale.